Сьогодні наша рідна школа була і по-святковому вбрана, і заквітчана, і вишивана, і усміхнена, і заплакана.

Сьогодні наша рідна школа була і по-святковому вбрана, і заквітчана, і вишивана, і усміхнена, і заплакана. Своєрідний творчий звіт виховної роботи проходив у актовій залі. Приурочили його найактуальнішому – Матері, Вишиванці, Перемозі.
Рясніли орнаменти в усіх на сорочках. Директор Світлана Ярославівна Савчук розпочала свято словами гордості за наших дітей. Вели концерт педагоги-організатори М.І. Жагаляк та Т.С. Федик. Діти з класними керівниками славили матір, рідну землю, вишиванку. Висловлювали вдячність захисникам. Були і сльози, був сум за загиблими. Лунало багато пісень. Під керівництвом Світлани Миколаївни Колодій співали навіть вчителі.
Теплими поглядами і словами похвали підтримали виступальників гості свята: священики о. Любомир та о. Роман, голова Трускавецької міської ради Андрій Кульчинський, керівник Центру професійного розвитку педагогічних працівників Трускавецької міської ради Інна Форемна, спеціаліст з виховної роботи та позашкільної освіти відділу освіти Трускавецької міської ради Олександра Дирко, староста сіл Доброгостів та Бистрий Василь Ірод, завідувачка ЗДО «Півник» Любов Козар, депутат міської ради Любомир Пасемко, керівник Орівського ЗЗСО Оксана Логин. Щирими усмішками, оплесками дітей підтримували батьки запрошені на свято.
На пам’ять про сьогоднішнє свято учні подарували виготовлені власноруч екоторби Андрію Богдановичу Кульчинському та Інні Миколаївні Форемній.
Свято завершилося…Залишився спомин про творчих і талановитих доброгостівських дітей.

https://www.facebook.com/100057311536322/posts/pfbid0YgqYS47WN8FvwWB7C8uXAAirqM3zMdRRHBMRfGqresGzuF4DeLjQfBAvVDGYW8sil/?app=fbl

 
Поширити: