«Прощавай, Букварику!»

Травень у нашій школі завершується для першокласників чарівним дійством «Прощавай, Букварику!». Наші наймолодші школярики перегорнули останню сторінку цієї чудової книжки з допомогою своєї вчительки Галини Юркевич. Сьогодні ми відзначаємо першу перемогу наших найменших учнів. Це свято не тільки прощання з першим підручником, а й демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків. За цей перший рік навчання діти підросли, посерйознішали, здружились і дійсно стали членами нашої великої шкільної родини. Та сьогоднішнє свято було незвичним, особливим! А зробили його таким вихованці ЗДО «Півник», які вже у вересні прийдуть на шкільний поріг як учні. Майбутні першокласники підготували для учнів 1 класу дуже гарний подарунок – танок, який замилував присутніх.
Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! А допоможе у цьому перша вчителька Галина Ігорівна Юркевич, яка стала для них справжнім другом, мудрим наставником і другою мамою!

https://www.facebook.com/100057311536322/posts/pfbid02Mjn1ufxBb2XLT7i7Pf3gJtyo74p3rm5ppGs1t4Yu6X7xWcWVoBqCB9L3N7g36PXQl/?app=fbl

Поширити: