День Героїв

День Героїв-щорічне свято в Україні яке відзначають 23 травня. Це свято величі духу українських вояків-борців за волю України та є символом незборимості Української нації. Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. 
Сьогодні 24.05.2024-особливий день для громади сіл Доброгостів та Бистрий. День коли ми вшанували памʼять тих, хто віддав найцінніше в імʼя свободи та незалежності нашої держави – своє життя.
Сьогодні у безкрайню блакить ми випустили 7 незламних, сильних духом ангелів-охоронців нашого села.
Гостями нашого дійства були о.Любомир та о. Роман, депутат Дрогобицької районної ради-Василь Пасемко, депутати ТМР – Любомир Пасемко та Володимир Стецівка, староста сіл Доброгостів та Бистрий – Василь Ірод, головний спеціаліст відділу освіти ТМР – Олександра Дирко, завідувачка ЗДО «Півник» – Любов Козар, директор народного дому с. Доброгостів – Галина Васьків.
Схиляємо голови перед родинами наших загиблих захисників.
Урочиста академія була пройнята душевною поезією, патріотичними піснями, танцем у виконанні юних патріотів нашої школи.
Протягом дня проходив благодійний ярмарок. Виручені кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.(Про підсумки повідомимо згодом.)
Поширити: